Boka Eco-Drivingkursen i Stockholm den 10-11 november

9 Okt, 2014

Nu är det dags att boka in sig på den mycket populära och nyttiga kursen EcoDriving för Fastigheter som går i Stockholm den 10-11 november.

Bokning: EcoDriving av Fastigheter

Vässa driften i fastigheten och få ökad kostnadseffektivitet. Du får på kort tid inblick i hur man praktiskt går till väga för att hitta fastighetens energitjuvar. Du får konkreta tips och råd som kan spara dig och ditt företag tusentals kronor.

Man kan utgå från att ingen byggnad saknar energislukande fel enligt föreläsaren Willy Ociansson med mångårig erfarenhet av teknisk drift och installation. På denna kurs får du ta del av Willys långa erfarenhet av att hitta energitjuvar på ett handfast sätt. Du får lära dig lokalisera de vanligaste orsakerna till att en byggnad använder onödigt mycket energi och vad som ska göras för att rätta till detta. Vi gör även ett besök i en fastighet för att identifiera energitjuvarna. Du får konkreta och praktiska tips och råd om hur du kan spara tusentals kronor genom energieffektivisering.

Kursen passar dig som jobbar med:

Förvaltning eller drift & underhåll av fastigheter men även till dig som sitter i företagsledning eller styrelse för ett fastighetsbolag eller en Brf.

Aktuellt