På gång just nu!

18 Feb, 2014

På gång för Willy´s CleanTech just nu:

– Kursen EcoDriving av fastigheter kan numera beställas genom STF. Läs mer.

– Mandel Fastigheter jobbar på med sitt energisparande genom att utrusta sina torkskåp med DrySwitch. Vi på Willy´s CleanTech är generalåterförsäljare av denna produkt. Läs mer och beställ här.

– Vi har nyligen hjälpt Stiftelsen Göteborgs Studentbostäder, i arbetet med energireducering av två idrottshallar och en av Willy´s mataffärer.

– Gårdstensbostäder i Göteborg har beställt kursen EcoDriving av fastigheter.

– Stockholmshem har beställt genomgång av deras båda fastigheter i Hammarby Sjöstad.

– Astra Zeneca i Mölndal har för avsikt att lagra överskottsvärme i berget, vilket vi gärna hjälper till med.

– Hyresbostäder i Karlskoga har installerat frånluftsvärmepump på ett av sina höghus i Ekebyområdet. Den går som en klocka med COP nära 4 och nu vill de ha hjälp att kopiera konceptet i de två grannfastigheterna.

– I Kvarteret Fruktlunden i Karlskoga är nu en av två hyreshus uppe. Byggnaden är vädertät och uttorkning pågår. Första lägenheten är nu provtryckt.

– Fotbollsplanen i Skattkärr värms nu med lagrad solenergi från borrhål i berget och det syns att ”Gräset är grönare på andra sidan staketet”

Foto: Gräset ÄR grönare på andra sidan staketet.<br /><br />
Gratis solvärme lagras i berget under sommaren och används för att värma gräset på vintern. Samma teknik kan användas till halkiga vägavsnitt och fastfrusna järnvägsväxlar - Att ingen kommit på det tidigare...!<br /><br />
Det är snart bara Energimyndigheten som inte tycker detta är spännande.

 

Aktuellt